לאפות ביתיות/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

4 כוסות קמח
כף גדושה סוכר
כף וחצי שמרים
רבע כוס שמן
כוס וחצי מים או מי סודה
כף מלח

אופן ההכנה:

לערבב את החומרים, לשים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
לחלק לכדורים כ8 כדורים.
מתפיחים עוד כרבע שעה.
מחממים מחבת טפלון גדולה
מרדדים את הבצק לעיגול גדול מניחים במחבת עד שנוצרים בועות והופכים לצד השני עד לקבלת גוון רצוי.

בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

6 תגובות

  1. ויי יצא לי מושלםםםם.
    ממש טעים.
    ניסיתי כבר פעם איזה מתכון ויצא על הפנים.

    תודה רבה
    תמשיכי להביא דברים טעימים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.