כל התוכן המעניין לאישה החרדית
שבת
|
י״ב בניסן ה׳תשפ״ד
|
20/04/2024

פיתות פרנה ללא התפחה/ מירב מלכה

החומרים
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
5 כפות סוכר
5 וחצי כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
הוראות הכנה
לערבב את החומרים מלבד המלח, להוסיף את המלח לקראת סוף הלישה.
לקרוץ עיגולים בידיים רטובות להניח בתבנית על נייר אפיה
(אפשר לתת לזה לתפוח כ-10 דקות על התבנית אבל לא חייב)
למרוח ביצה
ולאפות  על 200 מעלות למשך רבע שעה.
לסביח:
ממרח חומוס
חציל מטוגן
ביצה קשה
וסלט עגבניות עם בצל סגול מעט פלפל חריף וצרור כוסברה קצוצה
לתבל בלימון שמן ומלח.
בהצלחה

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

18 תגובות

  1. הכנתי אתמול. תודה!
    אבל הפיתות הראשונות שנאפו היו מאד כבדות, לעומת זאת, אלה שהספיקו בינתיים לתפוח עד שיתפנה התנור יצאו מושלמות!!
    א"א לרדד כי הבצק מאד נוזלי. שימי לב לכמות המים במתכון.
    מעולה לארוחת ערב מהירה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני 2 ימים

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני 2 ימים

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני 2 ימים

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 3 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 3 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 3 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 4 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 4 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 4 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 4 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 4 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 5 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 5 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 5 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 5 ימים

|

0

עכשיו כשקצת פחות חם | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 5 ימים

|

0