פיתות פרנה ללא התפחה/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
החומרים
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
5 כפות סוכר
5 וחצי כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
הוראות הכנה
לערבב את החומרים מלבד המלח, להוסיף את המלח לקראת סוף הלישה.
לקרוץ עיגולים בידיים רטובות להניח בתבנית על נייר אפיה
(אפשר לתת לזה לתפוח כ-10 דקות על התבנית אבל לא חייב)
למרוח ביצה
ולאפות  על 200 מעלות למשך רבע שעה.
לסביח:
ממרח חומוס
חציל מטוגן
ביצה קשה
וסלט עגבניות עם בצל סגול מעט פלפל חריף וצרור כוסברה קצוצה
לתבל בלימון שמן ומלח.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

18 תגובות

  1. הכנתי אתמול. תודה!
    אבל הפיתות הראשונות שנאפו היו מאד כבדות, לעומת זאת, אלה שהספיקו בינתיים לתפוח עד שיתפנה התנור יצאו מושלמות!!
    א"א לרדד כי הבצק מאד נוזלי. שימי לב לכמות המים במתכון.
    מעולה לארוחת ערב מהירה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.