להיפרד מהסוכה עם בייגל מתוק/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

קילו קמח
2 כפות שמרים
5 כפות סוכר
לערבב ולהוסיף
2 וחצי כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
חצי כוס שמן

הוראות הכנה:

ללוש במיקסר עד שהבצק מקבל מרקם חלק ורך.
להתפיח כשעה.

ליצור צורה של בייגלה למרוח ביצה ושומשום
לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה או עד קבלת צבע זהוב.
כשזה יוצא עדיין חם מאוד למרוח רבע כוס דבש מהול במים רותחים

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

5 תגובות

  1. הערה הלכתית נחוצה: כדאי לבדוק , כל אחת עם הפוסק שלה, המתכון המצו"ב, לדעת חלק גדול מהפוסקים מחייב נטילת ידיים כדין האוכל פת.וכמובן ברכתו "המוציא" . כדי להוציא מכלל ספק מומלץ מאד להוסיף כוס מיץ ענבים וכוס וחצי מים חמימים, ואז ברכתו "מזונות". בהצלחה לכולם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.