רינת דולזאנסקי מגישה: לחמניות ביתיות מנצחות לבית הספר

שיתוף ב email
שיתוף ב print
המתכון המנצח של מזל פנחס, בהגשת רינת דולזאנסקי, מבקרת אוכל ומסעדות.
מצרכים:
קילו קמח
2 כפות שמרים
כפית סוכר+ 3-4 כפות סוכר
חצי כוס מים חמים
2-3 כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן
כף שטוחה מלח
צילום: פיקסביי
אופן ההכנה:
בקערה גדולה מנפים קילו קמח
בכוס נפרדת מכינים תסיסה מ:
   2 כפות שמרים
   כפית סוכר
   מים חמים חצי כוס
ממתינים כמה דקות עד שהתסיסה תהיה מוכנה ומוסיפים לקערת הקמח בתוספת 3-4 כפות סוכר
מוסיפים בהדרגה 2-3 כוסות מים פושרים.
לא להוסיף יותר מדיי מים!!! זה תלוי בבצק..
מעבדים עד שהבצק מתחיל להתגבש ומוסיפים חצי כוס שמן ולבסוף כף מלח.
ללוש לפחות 10 דקות, לתת לבצק לנוח 10 דק.
לעבד עוד קצת ולהתפיח עד להכפלת הנפח.
ליצור כדורים במשל 80 גרם לערך.
לרדד ולגלגל להניח יחסית צמוד כדי שידבקו באפייה!
להתפיח כ- 45 דקות
להכניס לתנור שחומם מראש 190° עד השחמה כ- 12-15 דקות.
לא למרוח ביצה ולא מים

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

4 תגובות

  1. זה בדיוק כמו במאפייות שרואים שהם נדבדות אחת לשניה .. זה מתכון מעולה של מזל פנחס האלופה!!! אין על הלחמניות האלה, הילדים מבקשים רק אותם!!!

  2. זה בדיוק כמו במאפייות שרואים שהם נדבדות אחת לשניה .. זה מתכון מעולה של מזל פנחס האלופה!!! אין על הלחמניות האלה, הילדים מבקשים רק אותם!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.