לטעום את השגרה עם בייגל ביתי/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
לערבב ולהוסיף
2 וחצי כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
חצי כוס שמן

אופן ההכנה:

ללוש במיקסר עד שהבצק מקבל מרקם חלק ורך.
להתפיח כשעה.

ליצור צורה של בייגלה לטבול
במים ובשומשום
*לפזר מעל מלח גס.
לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה אט עד קבלת צבע זהוב.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

3 תגובות

  1. שלום וברכה! עשיתי היום את הבצק של הבייגל. התוצאה מהממת וטעימה!

    אבל העבודה לפני הייתה מאוד קשה הבצק לא מתאחד טוב במיקסר, יוצא הרבה גושים גדולים של בצק וערבבתי הרבה זמן

    במיקסר יותר מ-10 דק' . אחרי התפחה הוא יצא מצוין גבוה מאוד אבל בשטח העבודה מאוד קשה לא נח לעבוד אם

    הבצק מתקשה מאוד ולא מתאחה מהר אל אף שזה בטמפרטורת החדר. אשמח מאוד לעזרה בנושא!

    חשוב לי להדגיש שאני מאוד נהנית מהמתכונים תמשיכו להצליח!!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.