לחמניות הפתעה במילוי שוקולד/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לבצק:

קילו קמח
2 כפות שמרים
כוס סוכר
2-3-כוסות מים
1 וחצי כפות מלח
רבע כוס שמן.

למילוי:

קוביות שוקולד

אופן ההכנה: 

ללוש את חומרי הבצק ולהתפיח חצי שעה .
ליצור כדור ולקרוץ בו גומה
להניח בגומה קובית שוקולד ולגלגל בחזרה.
לאפות על 200° מעלות למשך 20 דקות.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

4 תגובות

  1. נשמע מגרה
    רק לתשומת לב
    יש שאלה בברכה של הלחמניות
    אם אופים בצק במילוי שוקולד ברכתו מזונות ולא המוציא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.