לבצק:
קילו קמח
2 כפות שמרים
כוס סוכר
2-3-כוסות מים
1 וחצי כפות מלח
רבע כוס שמן.
למילוי:
קוביות שוקולד
אופן ההכנה:
ללוש את חומרי הבצק ולהתפיח חצי שעה .
ליצור כדור ולקרוץ בו גומה
להניח בגומה קובית שוקולד ולגלגל בחזרה.
לאפות על 200° מעלות למשך 20 דקות.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
5 תגובות
זה טעים
אביבית ויצמן את אשדודית במקרה?
נראה ממש טוב!!!!
האם זה מזונות לאשכנזים?
נשמע מגרה
רק לתשומת לב
יש שאלה בברכה של הלחמניות
אם אופים בצק במילוי שוקולד ברכתו מזונות ולא המוציא