פיתות זעתר מושלמות/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לבצק:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן
כף מלח

אופן ההכנה

ללוש הכל לבצק נוח
להתפיח שעה
לרדד על משטח מקומח כל כדור לפיתה
לסדר בתבנית

להכין את התערובת של הזעתר
כוס שמן זית 3 כפות גדושות של זעתר לערבב ולמרוח על הפיתה.
להעביר לתנור ולאפות על בערך 12 דקות
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.