המתכון לאורז שלא נשרף: אורז בסמטי בתנור בשילוב ירקות

שיתוף ב email
שיתוף ב print
החומרים:
1 כוס אורז לבן (בסמטי יוצא יותר משובח)
1.5 כוסות מים
רבע כוס שמן
1 כף אבקת מרק פטריות/בצל
חצי כף מלח
לשילוב הירקות: 

חצי קופסת שימורי פטריות חתוכות
חצי פלפל ירוק-חתוך לקוביות
חצי גמבה-חתוך לקוביות
חצי גזר מגורד

אופן ההכנה:

להשרות 1 כוס אורז במים רותחים לחצי שעה.

להוסיף את שאר החומרים ולערבב בתבנית אינגליש קייק ארוכה.
אחר כך להוסיף  את הירקות.שימורי פטריות חתוכות, פלפל ירוק-חתוך לקוביות, גמבה-חתוך לקוביות, גזר מגורד.
לערבב הכל היטב
לאפות על 180 מעלות ל-45 דקות. בעשר דקות האחרונות לכסות בנייר כסף.
בהצלחה ובתאבון!
הגשה, צילום וסטיילינג: גיטי רייניץ 052-7128187

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.