לחומוס:
קופסת חומוס שימורים- לשטוף היטב ולסנן!
כפית שטוחה מלח
כוס טחינה גולמית
חצי כוס מיץ לימון טרי
כפית שטוחה כמון
2 כפות שמן זית
חצי כוס מים
2 שיני שום- לכתוש
במעבד מזון עם להב סכין שמים הכל יחד ומערבבים כ3-4 דק למרקם מושלם וחלק! במידת הצורך אפשר להוסיף מים למרקם חלק יותר.
לפטריות:
מטגנים 2 בצלים פרוסים לחצאים עד הזהבה טובה, מוסיפים סלסלת פטריות טריות חתוכות לרבעים,
מטגנים יחד 3-4 דק' ומתבלים במלח, כמון, כורכום, מעט פפריקה ופלפל שחור.
לקישוט- לזלף שמן זית, פטרוזיליה קצוצה ולפזר פפריקה וכמון
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
טעיםםםם
אבל למה חומוס משימורים? לא עדיף קפוא מופשר?