חומוס פטריות/ אסתי זנו

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לחומוס:
קופסת חומוס שימורים- לשטוף היטב ולסנן!
כפית שטוחה מלח
כוס טחינה גולמית
חצי כוס מיץ לימון טרי
כפית שטוחה כמון
2 כפות שמן זית
חצי כוס מים
2 שיני שום- לכתוש
במעבד מזון עם להב סכין שמים הכל יחד ומערבבים כ3-4 דק למרקם מושלם וחלק! במידת הצורך אפשר להוסיף מים למרקם חלק יותר.

לפטריות:
מטגנים 2 בצלים פרוסים לחצאים עד הזהבה טובה, מוסיפים סלסלת פטריות טריות חתוכות לרבעים,
מטגנים יחד 3-4 דק' ומתבלים במלח, כמון, כורכום, מעט פפריקה ופלפל שחור.

לקישוט- לזלף שמן זית, פטרוזיליה קצוצה ולפזר פפריקה וכמון

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.