פשטידת תירס פרווה/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתאים לתבנית קוטר 26.

המצרכים:
*2 בצלים גדולים
לאחר ההזהבה לכבות את הגז ולהוסיף :
*פח תירס(שימורים)
*1 תפוחי אדמה מגורד
*רבע כוס מים
*3 ביצים שלימות
*¾ כוס קמח
*כפית אבקת אפיה
לתבל ב:
*כפית מלח
*חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף קופסת שימורי תירס, תפוח אדמה, מים, ביצים,, קמח, אבקת אפיה ותבלינים.

לשמן את התבנית ולשפוך אליה את הבלילה.

לאפות על 180 ולהוציא כשהפשטידה מקבלת צבע מוזהב ויפה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.