מתאים לתבנית קוטר 26.
המצרכים:
*2 בצלים גדולים
לאחר ההזהבה לכבות את הגז ולהוסיף :
*פח תירס(שימורים)
*1 תפוחי אדמה מגורד
*רבע כוס מים
*3 ביצים שלימות
*¾ כוס קמח
*כפית אבקת אפיה
לתבל ב:
*כפית מלח
*חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף קופסת שימורי תירס, תפוח אדמה, מים, ביצים,, קמח, אבקת אפיה ותבלינים.
לשמן את התבנית ולשפוך אליה את הבלילה.
לאפות על 180 ולהוציא כשהפשטידה מקבלת צבע מוזהב ויפה
תגובה אחת
רוצים עוד מתכונים של עוגות בריאות 💪💪👍👍