חומרים
5 תפוחי אדמה
קישוא
בצל
גזר
4 ביצים
פטרוזליה קצוצה
1/2 כוס קמח תופח
1/4 כוס שמן
מלח ,פלפל
כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
את תפוחי האדמה, הקישוא, הגזר והבצל מגוררים בפומפייה על הצד הגס.
מעבירים למסננת ומסננים את הירקות מנוזלים.
בקערה גדולה מערבבים היטב את הירקות עם כל שאר מצרכי הפשטידה.
מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית עגולה שמתאימה לתנור או בתבניות אישיות
אופים על 180 מעלות במשך שעה, עד שהפשטידה משחימה ומקבלת צבע יפה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן