חומרים
4 בצלים גדולים
2 קופסאות פטריות
5 בטטות גדולות
8 ביצים
3 ו 1/2 כוסות קמח
כוס שמן
2 כפות גדושות מיונז
מלח
פלפל
אבקת מרק
אופן ההכנה
לטגן במחבת את הבצל והפטריות ולתבל במלח ופלפל.
לגרד את הבטטות, להוסיף את הביצים, הקמח השמן, המיונז, האבקת מרק והמלח ולערבב היטב בקערה.
להוסיף את הפטריות והבצל המטוגנים ולתבל לפי הטעם.
לאפות בחום של 230 מעלות למשך שעה.
3 תגובות
הכנתי יצא מעדן!!! תודה רבה
הכנתי יצא מעולה תודה
אפשר לשלוח בבקשה את עוגת הוניל לא הספקתי להעתיק אותה ונעלמה , תודה נעמי סימה אבגי