רשימת מוצרים:
1 קילו בצל לבן– פרוס דק
3 כוסות יין לבן יבש
55 גרם חמאה
3 ליטר ציר ירקות (אפשר להחליף ב3 ליטר מים בתוספת 5 כפות אבקת מרק ירקות)
2 באגטים צרפתייים חצי כיכר לחם
4.5 כוס גבינה קשה, מגוררת
אז איך מכינים? קלי קלות!!
מחממים את התנור לחום גבוה (230 מעלות).
מערבבים בתבנית את הבצל, היין והחמאה. מכניסים את התערובת לתנור, ואופים כ-40 דקות
מוציאים מהתנור, ומעבירים את התנור למצב גריל.
מוזגים לסיר את הציר ומביאים אותו לרתיחה עדינה.
מחלקים את הבצלים בין שש קעריות מרק עמוקות, ויוצקים עליהם את הציר. מניחים בכל קערית פרוסת באגט. מחלקים את הגבינה בין הקעריות. שמים את הקעריות מתחת לגריל החם במשך שתיים-שלוש דקות, עד שהגבינה נמסה והמרק מוקרם יפה. מגישים מיד.