שבת

|

י״א באלול ה׳תשפ״ד

|

14/09/2024

לאישה החרדית

|

י״א באלול ה׳תשפ״ד

|

|

14/09/2024

|

שבת

נמאס מהמרקים השגרתייים? קבלו מרק בצל שלא תשכחו…

רשימת מוצרים:

1 קילו בצל לבן– פרוס דק

 3 כוסות יין לבן יבש

55  גרם חמאה

3 ליטר ציר  ירקות (אפשר להחליף ב3 ליטר מים בתוספת 5 כפות אבקת מרק ירקות)

  2  באגטים צרפתייים  חצי כיכר לחם

 4.5 כוס גבינה קשה, מגוררת 

 

אז איך מכינים?  קלי קלות!!

מחממים  את התנור לחום גבוה (230 מעלות).

מערבבים בתבנית את הבצל, היין והחמאה. מכניסים את התערובת לתנור, ואופים  כ-40 דקות

 מוציאים מהתנור, ומעבירים את התנור למצב גריל.

מוזגים לסיר את הציר ומביאים אותו לרתיחה עדינה.

מחלקים את הבצלים בין שש קעריות מרק עמוקות, ויוצקים עליהם את הציר. מניחים בכל קערית פרוסת באגט. מחלקים את הגבינה בין הקעריות. שמים את הקעריות מתחת לגריל החם במשך שתיים-שלוש דקות, עד שהגבינה נמסה והמרק מוקרם יפה. מגישים מיד.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים