נשאר לך רימונים מר"ה? סלט עלים תפוחים ורימון

שיתוף ב email
שיתוף ב print
הפקה: אתר רחוב האמן
החגים כבר כאן, וברחוב האמן אתר עיצוב, יצירה והשראה לאשה החרדית יצאו בהפקות חגיגיות ומושקעות לחגים,
אנו מביאות כאן טעימה קטנה של מתכוני חג מתוך ההפקה המיוחדת לסוכות
כדי לראות את כל ההפקה ושאר המתכונים הכנסי לאתר רחוב האמן.

סלט ירוק, מיוחד וטעים, שלא תפסיקו לאכול ממנו. עם נגיעות מתוקות של תפוחים ופקאנים מסוכרים
וחמיצות עדינה של הרימון – מלך הפירות של חודש תשרי. את כל הטוב הזה עוטף רוטב ויניגרט שמחבר את הטעמים והופך אותו לסלט מושלם!

החומרים:
חבילת מיקס עלים (בייבי, רוקט, תרד)
חבילת מיקס חסה (אייסברג, ערבית, אלון)
2 תפוחי עץ 'פינק לידי'
50 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
רימון

רוטב ויניגרט:
2 שיני שום
2 כפות דבש
1 כף גדושה חרדל דיז'ון
2 כפות מיונז
5 כפות שמן
3 כפות מיץ לימון

 

אופן ההכנה:
הכנת הרוטב: מעבדים את כל החומרים בסטיק בלנדר עד לקבלת רוטב חלק וקרמי.
מפלטים את גרגרי הרימון, חותכים את התפוחים לפלחי אורך דקים.
הרכבת הסלט: מניחים בקערת הגשה את החסה והעלים, מסדרים את התפוחים.
מפזרים את גרגרי הרימון ואגוזי הפקאן.

סמוך להגשה שופכים בנדיבות את הרוטב.

 הכנו לכן את החוברת הדיגיטלית שתוכלו להוריד את הקובץ
לשמור במחשב, ולהכין את המתכונים בנוחות ובקלות. הקובץ ניתן להורדה חינם ואנו נשמח שתעבירו אותו הלאה
למי שנראה לכן שתאהב את זה גם ♥ להורדת חוברת "ושמחת בחגך"- מתכונים לסוכות מבית רחוב האמן לחצו כאן.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.