מרק עגבניות קל
אם מתחשק לכם מרק חם, ואתם רוצים ללגום ממנו- או להגיש אותו – בתוך עשר דקות, זהו המתכון עבורכם. בתנאי שיש לכם בבית צנצנת מיץ עגבניות ועוד אי אילו מצרכים בסיסיים.
4-6 מנות
- חצי בצל בינוני, קצוץ דק מאד2 שיני שום, קצוצות
- חצי פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
- 3 כפות שמן זית
- 1 ליטר מיץ עגבניות מוכן (בצנצנת או בקרטון)
- 2 עלי דפנה
- חצי כפית עשבי תיבול מיובשים בטעם איטלקי
- מלח, פלפל שחור גרוס טרי
לקישוט:
- קורוטונים מתובלים
הוראות הכנה:
- שמים בסיר מרק את הבצל, השום, הפלפל הירוק ושמם הזית. מחממים יחד ומטגנים כ-3 דקות, תוך השגחה וערבוב כדי למנוע חריכה של הבצל והשום.
- מוספים את מיץ העגבניות, עלי הדפנה ותערובת עשבי התיבול. מביאים לרתיחה ומבשלים יחד 5 דקות. מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס טרי.
- מגישים חם, בצלחת עמוקה או במאג, יחד עם קורוטונים מתובלים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
ואוו נראה ממש מגרה