מרק עגבניות… מיוחד לשבת סגרירית

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מרק עגבניות קל

 

אם מתחשק לכם מרק חם, ואתם רוצים ללגום ממנו- או להגיש אותו – בתוך עשר דקות, זהו המתכון עבורכם. בתנאי שיש לכם בבית צנצנת מיץ עגבניות ועוד אי אילו מצרכים בסיסיים.

 

4-6 מנות

  • חצי בצל בינוני, קצוץ דק מאד2 שיני שום, קצוצות
  • חצי פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 ליטר מיץ עגבניות מוכן (בצנצנת או בקרטון)
  • 2 עלי דפנה
  • חצי כפית עשבי תיבול מיובשים בטעם איטלקי
  • מלח, פלפל שחור גרוס טרי

לקישוט:

  • קורוטונים מתובלים

הוראות הכנה:

  1. שמים בסיר מרק את הבצל, השום, הפלפל הירוק ושמם הזית. מחממים יחד ומטגנים כ-3 דקות, תוך השגחה וערבוב כדי למנוע חריכה של הבצל והשום.
  2. מוספים את מיץ העגבניות, עלי הדפנה ותערובת עשבי התיבול. מביאים לרתיחה ומבשלים יחד 5 דקות. מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס טרי.
  3. מגישים חם, בצלחת עמוקה או במאג, יחד עם קורוטונים מתובלים.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.