כריך משביע
כריך עשוי מלחם מלא וכולל פרוסות נקניק, סלט ביצים וירקות. עם כריך כזה אפשר לדלג על ארוחה, בייחוד אם מצרפים לו משקה חם.
- 2 כריכים
- 4 פרוסות לחם מלא
- 2 ביצים קשות
- 3 כפות מיונית
- 1 כף עירית קצוצה
- מלח, פלפל שחור
- 100 גרם נקניק סלאמי איטלקי
- 2 עגבניות קטנות, פרוסות
- 2 מלפפונים כבושים
ולהכנה….
- קוצצים דק את הביצים הקשות, מוסיפים להן 2 כפות מיונית, עירית מלח ופלפל ומערבבים היטב.
- מורחים את 4 פרוסות הלחם במעט מיונית, מניחים את סלט הביצים על 2 פרוסות, מעל הסלט מסדרים את פרוסות הנקניק, ומעליו עורכים פרוסות דקות של עגבניות ושל מלפפון
- סוגרים כל כריך בפרוסת לחם מרוחה במיונית ומהדקים. עוטפים בעטיף פלסטיק. רצוי לשמור בקירור עד זמן האכילה.
טיפ:
כדי להקל על האכילה אפשר להדק כל כריך ולחצות אותו, בסכין חדה, על ידי חיתוך אלכסוני, ולארוז כל חצי כריך בנפרד.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן