יום שני

|

|

12/05/2025

לאישה החרדית

|

|

|

12/05/2025

|

יום שני

כריך ביתי יוקרתי ומשביע…

כריך משביע

כריך עשוי מלחם מלא וכולל פרוסות נקניק, סלט ביצים וירקות. עם כריך כזה אפשר לדלג על ארוחה, בייחוד אם מצרפים לו משקה חם.

 

  • 2 כריכים
  • 4 פרוסות לחם מלא
  • 2 ביצים קשות
  • 3 כפות מיונית
  • 1 כף עירית קצוצה
  • מלח, פלפל שחור
  • 100 גרם נקניק סלאמי איטלקי
  • 2 עגבניות קטנות, פרוסות
  • 2 מלפפונים כבושים

 

ולהכנה….

  1. קוצצים דק את הביצים הקשות, מוסיפים להן 2 כפות מיונית, עירית מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  2. מורחים את 4 פרוסות הלחם במעט מיונית, מניחים את סלט הביצים על 2 פרוסות, מעל הסלט מסדרים את פרוסות הנקניק, ומעליו עורכים פרוסות דקות של עגבניות ושל מלפפון
  3. סוגרים כל כריך בפרוסת לחם מרוחה במיונית ומהדקים. עוטפים בעטיף פלסטיק. רצוי לשמור בקירור עד זמן האכילה.

טיפ:

כדי להקל על האכילה אפשר להדק כל כריך ולחצות אותו, בסכין חדה, על ידי חיתוך אלכסוני, ולארוז כל חצי כריך בנפרד.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים