פסטה מוקרמת בקרם קוקוס ופטריות/ השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

דרגת קושי קלה, משך הכנה 45 דקות , 12 מנות

החומרים:

1 חבילת פסטה פטוצ'יני ( רצועות ארוכות ורחבות) או כל פסטה אחרת שאתם אוהבים

2 קופסאות פטריות שמפיניון טריות

4 שיני שום קצוצות

4 כפות שמן זית או כף גדושה שמן קוקוס

1 קופסה קרם קוקוס ( 400 מל')

1/2 כוס משקה שקדים או סויה

1 כפית מלח

3/4 כפית פלפל שחור גרוס

1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר

2 כפיות קמח טפיוקה או קונפלור + 1/4 כוס מים

להגשה – 1/2 כוס צנוברים .1/2 כוס בצל ירוק קצוץ  או פטרוזיליה קצוצה

ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בשלו לרמה של אל דנטה כי הפסטה ממשיכה להתרכך ברוטב.

מכינים את הרוטב המוקרם- חותכים את הפטריות לפרוסות דקות.

מחממים את השמן במחבת גדולה או בסיר רחב ,מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים במשך דקה תוך בחישה. מוסיפים את הפטריות הפלפל ואגוז המוסקט ומטגנים תוך בחישה במשך עשר דקות .

מוסיפים את קרם הקוקוס משקה השקדים והמלח ומביאים לרתיחה ,מבשלים במשך שתי דקות.

בכוס מערבבים את קמח הטפיוקה עם המים עד שהקמח נמס ללא גושים. מוסיפים לסיר תוך בחישה מתמדת ומבשלים במשך דקה. 

מוסיפים את הפסטה לרוטב המוקרם ומערבבים עד שהרוטב מצפה את כל הפסטה.

קולים את הצנוברים על מחבת יבשה במשך חמש דקות תוך ערבוב מתמיד עד שהצנוברים מתחילים להשחים.

מפזרים את הצנוברים או הפטרוזיליה הקצוצה – ומגישים חם.

 

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן