החומרים
6 על פילו
250 גר' גבינה לבנה
100 גר' גבינה בולגרית במליחות מעודנת
3-4 פרוסות גבינה צהובה
רבע כפית מלח
ביצה
100 גר' חמאה מומסת
אופן ההכנה
מפשירים את עלי הפילו
ממיסים חמאה ומברישים את העלים
מערבבים גבינות וביצה בקערה
(כל 3 עלים משמשים לגלילה אחת אחד על השני)
מסדרים חצי מכמות המילוי בקצה העלה ומגלגלים לצורת גלילה עושים כך עם 3 העלים הנותרים. גלילה אחת מגלגלים לצורת שבלול ואת הגלילה השניה מניחים מסביב
מכניסים לתבנית עגולה מצופה בנייר אפייה, מברישים בחלמון ופזרים שומשום
אופים ב 185° כ 35 דק' או עד שמזהיב יפה
בהצלחה!
הקרדיט- לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים לצפייה בסטטוסים/ הצטרפות לקבוצה 0584128631
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
יצא לי מטריף!!!!
ממליצה בחום:)
אגב, הוספתי גם זיתים קצוצים וזה הקפיץ את זה בטירוף.
נראה מהמם, ונראה טוב בלי הבצק עלים, ננסה תודה