מאפה גבינות בסגנון "זיווה" /לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים

6 על פילו
250 גר' גבינה לבנה
100 גר' גבינה בולגרית במליחות מעודנת
3-4 פרוסות גבינה צהובה
רבע כפית מלח
ביצה
100 גר' חמאה מומסת

אופן ההכנה
מפשירים את עלי הפילו
ממיסים חמאה ומברישים את העלים
מערבבים גבינות וביצה בקערה
(כל 3 עלים משמשים לגלילה אחת אחד על השני)
מסדרים חצי מכמות המילוי בקצה העלה ומגלגלים לצורת גלילה עושים כך עם 3 העלים הנותרים. גלילה אחת מגלגלים לצורת שבלול ואת הגלילה השניה מניחים מסביב
מכניסים לתבנית עגולה מצופה בנייר אפייה, מברישים בחלמון ופזרים שומשום
אופים ב 185° כ 35 דק' או עד שמזהיב יפה
בהצלחה!

הקרדיט- לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים לצפייה בסטטוסים/ הצטרפות לקבוצה 0584128631

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


2 תגובות

  1. דסי הגב

    יצא לי מטריף!!!!

    ממליצה בחום:)

    אגב, הוספתי גם זיתים קצוצים וזה הקפיץ את זה בטירוף.

  2. נעמי הגב

    נראה מהמם, ונראה טוב בלי הבצק עלים, ננסה תודה

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן