טיפ חשוב לפני תחילת התיבול: יש להשרות את הדג לכחצי שעה- שעה במיץ לימון טבעי (או לימון סחוט) ומלח.
6 פרוסות דג סלמון פילה טרי
4 כפות שמן
2 כפית שום גבישי
פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
כפית מלח
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
הוראות הכנה
לשטוף היטב את פרוסות הדג, להניח בתבנית ולפזר מלח על כל פרוסה.
לערבב את חומרי הרוטב היטב בצלחת.
לשפוך בעדינות מעל לפרוסות עד שהן מכוסות היטב.
לאפות בתנור ללא כיסוי על 190 מעלות ל-25 דקות.
להגיש לצד עגבניות שרי ורוטב שום.
2 תגובות
האם להשרות את הדג לפני בלימון סחוט ומלח גס?
אני רגילה לעשות כך על מנת לתת לדג רכות מליחות עדינה וכמובן כדי להוציא את הריח הלא נעים.
אשמח למענה 🙂
גילוי נאות: בדג סלמון טרי (מה שאני קונה), אני לא משרה במיץ לימון ומלח.
לא מרגישה בזה צורך כי גם ככה הדג עדיין כמעט בלי ריח.
אבל אם מדובר בדג קפוא, אז בהחלט מומלץ.
בהצלחה!