​דג סלמון בניחוח שום וצ'ילי / גיטי רייניץ

שיתוף ב email
שיתוף ב print
טיפ חשוב לפני תחילת התיבול: יש להשרות את הדג לכחצי שעה- שעה במיץ לימון טבעי (או לימון סחוט) ומלח.
6 פרוסות דג סלמון פילה טרי
4 כפות שמן
2 כפית שום גבישי
פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
כפית מלח
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
הוראות הכנה
לשטוף היטב את פרוסות הדג, להניח בתבנית ולפזר מלח על כל פרוסה.
לערבב את חומרי הרוטב היטב בצלחת.
לשפוך בעדינות מעל לפרוסות עד שהן מכוסות היטב.
לאפות בתנור ללא כיסוי על 190 מעלות ל-25 דקות.
להגיש לצד עגבניות שרי ורוטב שום.

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן