דרגת קושי בינונית, משך הכנה שעה, 6 מנות
החומרים
6 פרוסות עבות של פילה סלמון
6 עלי מנגולד
1 כף חרדל דיזון
4\1 כוס שמן זית
4שיני שום כתושות
לרוטב
8 שיני שום פרוסות
4\1 כוס מיץ לימון טרי
2 כפיות רוזמרין טרי קצוץ
2\1 כפית מלח
2\1 כפית פלפל גרוס
4\1 כוס שמן זית
2\1 כוס יין לבן
1 כף גדושה דבש
ההכנה
מערבבים את החרדל, השמן ושיני השום הכתושות ומברישים את נתחי הדג מכל הצדדדים,
חולטים את עלי המנגולד במים רותחים במשך 30 שניות ופורסים על קרש חיתוך.
מניחים נתח דג על העלה ועוטפים את פרוסת הדג כמו מעטפה, מניחים בתבנית אפיה.
מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 3 דק', מוסיפים את היין, מיץ הלימון, הרוזמרין, הדבש, המלח והפלפל.
יוצקים על הדג ואופים בתנור שחומם ל -180 מעלות במשך 20דק'.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן