חומרים למילוי :
כוס בורגול מושרה
מעט נענע קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
גבעול סלרי קצוץ
5 משמשים אורגניים*
מעט אגוזי מלך קצוצים
גבעולי עלי מנגולד*
פלפל שחור גרוס טרי
מיץ מחצי לימון
מעט שמן זין
מלח
חצי בצל*
*(בצל, משמשים וגבעולי מנגולד מטוגנים יחד קלות )
לוקחים את העלי מנגולד (שחלטנו למספר דקות במים חמים ומיד לאחר מכן מעבירים למי קרח)
וממלאים במעט בורגול ומגלגלים בצפיפות ושמים בצד עד להכנת הרוטב
חומרים לרוטב,
3 עגבניות מרוסקות (אפשר במעבד מזון)
כפית דבש
מיץ של חצי לימון
כוס מים
מעט רכז רימונים
פלפל שחור גרוס
כוסברה
נענע
מערבבים את כל חומרי הרוטב בסיר על אש קטנה
ולאחר מכן מוסיפים את עלי המנגולד הממולאים למספר דקות ומכבים
לאחר מכן לסלט בורגול שמשמש כמצע
ניתן להוסיף גרגירי רימון, מלפפונים חמוציות.
2 תגובות
מה זה העלים האלה?
איפה מוצאים אותם?
נראה ממש טעים☺'
בהצלחה
היי שירה, העלים הם עלי מנגולד – עלי סלק שאמורים להימצא ברוב הסופרים. שיהיה בתאבון