יום שני

|

ו׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

09/09/2024

לאישה החרדית

|

ו׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

|

09/09/2024

|

יום שני

ריזוטו גריסי פנינה על מצע סלמון וסלט כוסמת

לריזוטו:
כוס גריסי פנינה (אחרי שהיו מושרים לילה)
חצי כוס עדשים ירוקים (אחרי שהיו מושרים לילה)
בצל קטן
בטטה בינונית
מעט פטרוזיליה
מעט שמן זית
מלח
פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
2 כוסות מים / ציר ירקות
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל והפטרוזיליה
חותכים את הבטטה לקוביות.
מחממים סיר רחב עם מעט שמן זית
מאדים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את הבטטה
מוסיפים את הגריסים ואת העדשים ומערבבים
מוסיפים את המים/ ציר ירקות,
מכסים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 25 דק'
לקראת סוף הבישול מוסיפים מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ופטרוזיליה.
דג סלמון:
לבזוק מלח גס על פרוסת הדג ולאפות בתנור בחום גבוה במשך 15 דק'.
סלט כוסמת:
כוס כוסמת
כוס מים
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
לשטוף את הכוסמת היטב לחמם סיר עם שמן זית
להוסיף את הכוסמת, מים ומעט מלח ולהרתיח,
מנמיכים ומבשלים במשך 15 דק'.
מצננים, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה, חמוציות ומיץ לימון.
הרכבת המנה:
מניחים על צלחת הגשה את מנת הדג
מעליה עורמים מהריזוטו ומקשטים בפטרוזיליה.
בעזרת כף צילחות מקשטים את הצלחת בסילאן
ומוסיפים את סלט הכוסמת.
בתאבון!

המתכון השתתף בתחרות "שפית ברמה" הקמפוס הקולינרי

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים