החומרים:
10 טורטיות
200 גרם גבינה צהובה
1/2 חבילת זיתים
כף קמח+כף מים לסגירת הטורטיות
שמן לטיגון
לרוטב עגבניות:
2 בצלים
2 עגבניות קלופות
3 כפות גדושות רסק עגבניות
כוס מים
תבלינים – מלח, פלפל, פפריקה, צ'ילי מתוק והמון כוסברה.
אופן ההכנה:
לחתוך כל טורטיה לחצי
להכין רוטב עגבניות – לערבב את כל החומרים ליצירת רוטב פיצה.
בקערה: לשים גבינה צהובה, זיתים ורוטב פיצה ולערבב היטב.
ליצור מהטורטיה משולש ולמשל בנדיבות במילוי. לסגור היטב את המשולש ולהדביק את הקצבות באמצעות מעט מים וקמח שמערבבים ביחד ליצירת דבק.
לטגן או לאפות כל משולש ולאכול בתאבון.
לעוד מתכונים של עטרה, שלחי הודעה