לביבות בטטה אפויות/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print
מצרכים
4 בטטות בינוניות
1 בצל
3 ביצים L
חצי כוס קמח
כף שמן
חצי כפית אבקת מרק
מעט כורכום וכפית שטוחה מלח
חופן פטרוזיליה קצוצה
לביבות בטטה אפויות - לירז טרבלסי
הוראות הכנה
מחממים תנור ל 190 °
מקלפים את הבטטות, חותכים לחתיכות גדולות ומרתיחים במים מומלחים,
עד לריכוך חלקי
מטגנים את הבצל במעט שמן
מסננים את הבטטות
מוסיפים תבלינים, בצל, קמח, שמן זית פטרוזיליה וביצים מועכים ומערבבים
משמנים  היטב עם שמן זית נייר אפייה על תבנית התנור
מניחים תלוליות מהעיסה בעזרת כף
מכניסים לתנור כ 20 דק' הופכים רק כאשר הצד שעל התבנית משחים (שלא יתפרקו), הופכים לצד השני מועכים מעט ואופים עד להזהבה מגישים בליווי טחינה, פסטו ומתבלים.
בהצלחה!

לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים עם רכיבים בריאים להצטרפות ולפניות – 0584128631

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.