החומרים
1/2 ק"ג דג טונה טריה.
1 חבילת פטרוזיליה טריה.
3 כפות קמח תפו"א.
2 ביצים.
1 תפו"א מגורד.
4 שיני שום כתושות.
מלח, פלפל שחור.
1 שקית תפוצ'יפס (אפשר גם שקית ביסלי כשל"פ)
שמן לטיגון.
אופן הכנה:
טוחנים במעבד מזון את הטונה + תפו"א+ פטרוזיליה.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הקמח תפו"א, ביצים, תבלינים ושום.
מערבבים.
בצלחת מרסקים את הצ'יפס דק.
יוצרים כדורים מהעיסה ומגלגלים בפירורים.
מטגנים בשמן חצי-גובה משני הצדדים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
נראה טוב ממש
מנסה מחר בע"ה
יפית נראה שיש לך מתכונים טובים עממיים וקלילים
תמשיכו להעלות מתכונים כאלו
חג שמח!