קציצות טונה בציפוי קראנצ'י, זהירות ממכר:)

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים

1/2 ק"ג דג טונה טריה.
1 חבילת פטרוזיליה טריה.
3 כפות קמח תפו"א.
2 ביצים.
1 תפו"א מגורד.
4 שיני שום כתושות.
מלח, פלפל שחור.
1 שקית תפוצ'יפס (אפשר גם שקית ביסלי כשל"פ)
שמן לטיגון.
אופן הכנה: 
טוחנים במעבד מזון את הטונה + תפו"א+ פטרוזיליה.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הקמח תפו"א, ביצים, תבלינים ושום.
מערבבים.
בצלחת מרסקים את הצ'יפס דק.
יוצרים כדורים מהעיסה ומגלגלים בפירורים.
מטגנים בשמן חצי-גובה משני הצדדים.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

  1. נראה טוב ממש
    מנסה מחר בע"ה
    יפית נראה שיש לך מתכונים טובים עממיים וקלילים
    תמשיכו להעלות מתכונים כאלו
    חג שמח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.