למוס:
2 מיכלי שמנת מתוקה (אפשר צמחית).
4 כפות אבקת סוכר.
2 חפיסות שוקולד מריר.
1 כוס קרם קוקוס.
3 כפות פודינג וניל או בטעם שוקולד לבן.
לקראסט שקדים:
50 גרם שקדים פרוסים.
1/2 כוס סוכר לבן.
אופן הכנה:
1. ממיסים את השוקולד מריר עם הקרם קוקוס ומניחים בצד לצינון קל.
2. מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר.
במקרה שמשתמשים בשמנת צמחית אין צורך באבקת הסוכר.
3. מוסיפים את הפודינג.
4. מעבירים שליש מכמות הקצפת לקערה נפרדת.
5. לקצפת בקערה הגדולה מקפלים את השוקולד המומס ומניחים לצינון של חצי שעה במקרר.
6. במחבת ממיסים את הסוכר כשהוא נהיה נוזלי ובצבע חום בהיר מכניסים את השקדים. מערבבים היטב.
7. משטחים את השקדים על גבי נייר אפיה ומחכים שיצטנן.
8. מרכיבים את הקינוח:
מעבירים את הקצפת לשקית זילוף.
מעבירים את המוס לשקית זילוף נפרדת.
בכוסית יוצרים שכבה לבנה.
מפזרים מהקראסט שקדים מעל.
ובשכבה השלישית מזלפים מהמוס שוקולד.
שומרים בקירור!