מרכיבים
- 2 פלפלים אדומים קטנים
- תרסיס שמן
- כף בצל ירוק קצוץ
- כף נענע קצוצה
- כף בזיליקום טרי קצוץ
- 2 כפות גבינת כנען 5%
- 2 כפות גבינה לבנה 5%
- 2 כפות גבינה בולגרית 5% (רצוי למריחה)
- פלפל גרוס טרי
- מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
- מרססים את הפלפלים השטופים בתרסיס שמן מכל הצדדים ואופים בתנור על גבי נייר אפייה עד שהם רכים. מוציאים מהתנור ומקררים.
- מקפלים בעדינות, מסירים את העוקץ והליבה עם הגרעינים
- מערבבים את כל חומרי המילוי: הגבינות, הירק והתבלינים
- ממלאים את הפלפלים בעדינות ושומרים במקרר
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
נשמע טעים!!
תודה על מתכונים מגרים ובריאים