חזה עוף בסילאן על מחבת פסים/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים

חבילת חזה עוף פרוס לשניצל (בסביבות המשקל -1.200)

רבע כוס סילאן טבעי

רבע כוס שמן זית 

מלח 

אופן ההכנה

שוטפים ומנקים את החזה עוף משאריות עור ושומן

מסדרים במגש ומזלפים שמן זית , מלח , וסילאן מעסים היטב את החזה עוף ומשרים למשך כ רבע שעה .

משמנים מחבת פסים בשמן זית ומחממים היטב בחום בינוני,

מניחים פרוסות מהחזה עוף על המחבת החמה כ 3 דק' עד שהוא נצרב מצד אחד 

הופכים וצורבים כ 2-3 דק' נוספות את הצד השני 

מכסים במכסה ל 5 דק' נוספות עד שהחזה עוף עשוי מבפנים ( אפשר להוציא אחד ולבדוק)

 

בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.