3 שומר לחלץ בעדינות את השכבות לשטוף ולהניח בצד.
-למילוי:
חצי קילו בשר טחון
2 כפות קמח מצה
3 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
כמון
ורבע כוס מים
לעבד אותו היטב.
אופן ההכנה:
למלא את השומר בבשר הטחון.
-לטגן בצל גדול בסיר.
-להוסיף 2 כוסות אפונה
-להניח מעל את השומר הממולא .
הרוטב-
בכוס לערבב
רבע כוס שמן מים
מלח
פלפל שחור
כורכום
לערבב היטב בכוס ולשפוך בסיר על השומר.
להוסיף 2 כוסות מים ולבשל עד לצמצום המים.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
נראה מעולה!!