שומר במילוי בשר טחון/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

3 שומר לחלץ בעדינות את השכבות לשטוף ולהניח בצד.

-למילוי:
חצי קילו בשר טחון
2 כפות קמח מצה
3 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
כמון
ורבע כוס מים
לעבד אותו היטב.

אופן ההכנה:
למלא את השומר בבשר הטחון.

-לטגן בצל גדול בסיר.
-להוסיף 2 כוסות אפונה
-להניח מעל את השומר הממולא .

הרוטב-
בכוס לערבב
רבע כוס שמן מים
מלח
פלפל שחור
כורכום
לערבב היטב בכוס ולשפוך בסיר על השומר.
להוסיף 2 כוסות מים ולבשל עד לצמצום המים.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.