מנות אישיות של כנפה קדאיף / אילנה קיאקוב

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:

250 גרם שיערות קדאיף
3 כפות שמן קנולה
למילוי:
2 כפות שמן קנולה
3 בצל קצוץ דק
500 גרם בשר בקר טחון
כף סילאן
מלח פלפל שחור כמון
50 גרם צנוברים או שקדים קלויים (לא חובה)

להגשה:
טחינה/ סלסה
הכנת הבשר:
-מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את התבלינים
ולאחר מכן את הבשר ומבשלים על להבה גבוהה, עד שהבשר מתפורר ומשחים מעט
מוסיפים סילאן ומבשלים 5 דקות. עד שכל הנוזלים מצטמצמים.
-מורידים את המחבת מהאש ומוסיפים את הצנוברים או שקדים
מניחים לתערובת להתקרר מעט.
מחממים תנור ל-200 מעלות.

-מרכיבים את הכנאפה:
גוזרים את שערות הקדאיף באורך 2 סמ׳
״פותחים" את שערות הקדאיף ומפרידים אותן היטב כדי למנוע גושים. מורחים היטב את כל השערות בשמן ומחלקים את כל כמות השערות ל-2 (שכבה תחתונה ועליונה).
-משמנים תבנית, מניחים עליה מחצית מהקדאיף ומשטחים היטב את השערות לשכבה אחידה.
-מפזרים את תערובת הבשר על הקדאיף בשכבה אחידה ומכסים בשערות הקדאיף שנותרו (בשכבה אחידה גם הפעם). מכניסים לתנור ל-25 דקות. אם השערות לא זהובות, משאירים בתנור לדקה-שתיים נוספות של אפייה.
-מגישים את הכנאפה עם טחינה/ סלס

בואי לעקוב אחרי הסטטוס של אילנה בוואטאפ לחצי כאן

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן