לסעודה מפסקת: עלי פילו ממולאים בבשר ופטריות/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

בצל

חצי קילו בשר טחון

פטריות

מלח, פלפל שחור

עלי פילו

ביצה

שומשום

אופן ההכנה:

לטגן בצל חצי קילו בשר טחון ופטריות יחד
לתבל במלח פלפל שחור מעט לערבב ולמלא את העלים
לבסוף למרוח ביצה ושומשום
ולאפות
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.