כבד מתקתק/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:

400 גרם כבד צלוי

כפית פלפל שחור

כפית מלח

רבע כפית כמון

חומרים לרוטב:
2 בצלים גדולים
3 כפות סילאן

2 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:
במהלך הצלייה להוסיף את התבלינים

בסיר נפרד לטגן בצלים עד להזהבה 

להוסיף: סילאן ,רוטב טריאקי ואת הכבד הצלוי. לתת להם טיגון לאיחוד הטעמים .

בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.