במיוחד לימי החופשה: שניצל תירס ביתי/ רינת דולזאנסקי

שיתוף ב email
שיתוף ב print
כמו הקנוי רק טעים יותר ובריא יותר.
ביקשתן? קיבלתן! מתכונים מהירים ואהובים על ילדים לתקופת הסגר..
רעיון לארוחת צהריים קלאסית לצד פסטה ברוטב אדוםצילום: פיקסביי
לתערובת
1 שימורי תירס גדול ומסונן
1 ביצה גדולה
1 כוס פרורי לחם (לבן, לא מוזהב)
מלח/אבקת מרק עוף, פלפל, קורט סוכר.
1 כפית מיונז (לא חייב)
1כפית שמן.
לשמור 2 כפות גרגרי תירס בצד!!!!
לציפוי:
פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה
במעבד מזון/בלנדר מוט לטחון היטב את כל החומרים יחדיו (פרט לתירס ששמרנו בצד)
אם התערובת יבשה – להוסיף מעט שמן, אם התערובת דלילה- להוסיף מעט פרורי לחם (המרקם הסופי מזכיר מרקם של פירה).
להוסיף את הגרגרים ששמרנו בצד ולערבב היטב.
להכניס למקרר להתגבשות כחצי שעה.
 ליצור שניצלי תירס – אליפסה זו הצורה הקלאסית
לצפות בפירורי לחם  מוזהבים ולטגן משני הצדדים עד הזהבה.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

6 תגובות

  1. הכנתי את השניצל ממש ציק צק הכנה ויצא טעים הכפלתי כמות והילדים חיסלו הכל ואפילו ביקשו עוד ממש מומלץ תודה רבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.