כמו הקנוי רק טעים יותר ובריא יותר.
ביקשתן? קיבלתן! מתכונים מהירים ואהובים על ילדים לתקופת הסגר..
לתערובת
1 שימורי תירס גדול ומסונן
1 ביצה גדולה
1 כוס פרורי לחם (לבן, לא מוזהב)
מלח/אבקת מרק עוף, פלפל, קורט סוכר.
1 כפית מיונז (לא חייב)
1כפית שמן.
לשמור 2 כפות גרגרי תירס בצד!!!!
לציפוי:
פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה
במעבד מזון/בלנדר מוט לטחון היטב את כל החומרים יחדיו (פרט לתירס ששמרנו בצד)
אם התערובת יבשה – להוסיף מעט שמן, אם התערובת דלילה- להוסיף מעט פרורי לחם (המרקם הסופי מזכיר מרקם של פירה).
להוסיף את הגרגרים ששמרנו בצד ולערבב היטב.
להכניס למקרר להתגבשות כחצי שעה.
ליצור שניצלי תירס – אליפסה זו הצורה הקלאסית
לצפות בפירורי לחם מוזהבים ולטגן משני הצדדים עד הזהבה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
6 תגובות
הכנתי את השניצל ממש ציק צק הכנה ויצא טעים הכפלתי כמות והילדים חיסלו הכל ואפילו ביקשו עוד ממש מומלץ תודה רבה
העיסה נשמרת טוב בקירור אבל עד יומיים לא הייתי משאירה יותר
נשמע ממש טעים!
זה טוב בהקפאה?
העיסה נשמרת טוב בקירור אבל עד יומיים לא הייתי משאירה יותר
תודה על המתכון!
שאלה, איך ניתן להפוך את השניצלים בלי "שיתפרקו"- ויתהפכו בצורה טובה??
תודה תודה תודה! באת לי משמים! רצה להכין לילדים.