שווארמה פרגית/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

קילו פרגית לחתוך רצועות דקות
כף תבלין על האש
2 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
מעט כמון
להניח במקרר למשך שעה לפחות לקבלת הטעמים.

אופן ההכנה:
במחבת לטגן בצל קצוץ להוסיף את רצועות הפרגית
ולהקפיץ עד שהפרגית מוכנה.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.