דג פילה אמנון בתנור לצד עגבניות מוקפצות/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לדג :
שמן זית
לפזר מלח
פלפל שחור גרוס
שום גרוס

לעטוף מכל הכיוונים את הדג בתערובת של כל החומרים
להכניס לתנור ל16 עד 20 דקות
לפזר מעל ירק ולהגיש חם.

לעגבניות:
לטגן בצל גדול קצוץ
להוסיף קוביות מ-8 עגבניות
כפית סוכר
מלח
פלפל שחור
שמן זית .
להקפיץ עד לקבלת מרקם רך של העגבניות (לא יותר מידי שלא יצא מזה מטבוחה).

בתאבון!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.