חודש טוב! טורטייה במילוי חזה עוף וירקות מוקפצים

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

טורטיות
200 ג' חזה עוף חתוך קטן
כפית דבש
כפית פפריקה
4 כפות שמן זית

פלפל אדום גדול
2 גזרים
כף דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

עלי בייבי

אופן ההכנה

1. לערבב את החזה הפרוס והנקי עם כפית הדבש פפריקה ושמן זית ולהשרות כשעה.

2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, במחבת חמה לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף את הפלפל ולטגן עוד כמה דקות.

3. להוסיף את החזה לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה להוסיף דבש ולתבל לטגן כדקה נוספת ולהוריד.

4. לשים במרכז הטורטיה לאורך עלי בייבי ומעל מהחזה והירקות לגלגל לגליל.

5. אפשר למרוח ממרחים אהובים עליכם…


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.