למשקיעניות שבנינו – טורטיות מקסיקניות אמתיות, כמו במקסיקו!

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

לבשר-

1 בצל לבן גדול קצוץ

2 כפות שמן

1 כוס שעועית שחורה (שהושרתה ובושלה עד ריכוך)

1/2 קילו בשר טחון

2 כפות רסק עגבניות 

מלח גס ופלפל שחור גרוס

מעט סוכר חום

מעט צ'ילי חריף

לסלסה עגבניות:

3 עגבניות טריות

פלפל צ'ילי חריף קצוץ

1/3 צרור כוסברה קצוצה

1 בצל סגול קטן קצוץ דק

אופן ההכנה

מטגנים בצל בסיר עם שמן 5 דקות להזהבה קלה.

מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש קטנה תוך כדי מעיכה במזלג עד שהבשר מוכן

מוסיפים רסק עגבניות, פלפל צ'ילי אדום קצוץ.

אחרי 15 דקות מוסיפים שעועית שחורה מבושלת ומבשלים עוד מספר דקות.

טועמים ומוסיפים רוטב צ'ילי חריף לפי מידת החריפות הרצויה.

מכינים סלסה עגבניות: חותכים את העגבניה לרבעים, מוציאים את הגרעינים והמיץ ומשתמשים רק בפילטים. קוצצים דק מוסיפים בצל סגול ופלפל צ'ילי חריף, מעט שמן זית, מלח ולימון.

קולים את הטורטיות על מחבת יבשה עד קבלת גוון וריח. עוטפים אותן במגבת נקיה.

ממלאים את הטורטיה במילוי הבשר ומגלגלים

מגישים לצד הטורטיה את הסלסה עגבניות

 


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.