חומרים
6 חזות עוף
קופסת פטריות
פלפל אדום
בצל סגול
למשרה-
2 כפיות כמון
1 כפית כורכום
1 כפית אבקת שום
1 כפית אבקת בצל
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את חומרי התבלינים והשמן זית.
מערבבים היטב.
חותכים את החזה עוף לקוביות בגודל הרצוי ומעבירים למשרה.
משפדים את החזה עוף, הפטריות, הפלפל והבצל סגול.
מניחים בתבנית ואופים במשך כ 12 דק' בחום של 200 מעלות.
מגישים לצד סלט ישראלי חתוך דק דק וצ'יפס.