טורטייה במילוי חזה עוף מוקפץ עם פטריות / השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

דרגת קושי קלה, משך הכנה 45 דקות, 6 מנות

החומרים:

6 עלי טורטייה.

למלית :

1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות

2 בצלים חתוכים לרבעי פרוסות

4 שיני שום פרוסות

4 כפות שמן זית

1 קופסת פטריות טריות חתוכות לקוביות

1/2 כוס רוטב צ'ילי

2 כפות דבש

1 כפית מלח

1 כף פפריקה מתוקה

1/4 כפית פלפל שחור.

לדבק הקמח- 2 כפות קמח מעורבות בשתי כפות מים

להברשה לפני האפייה- 1/2 כוס שמן זית ,1 כף תימין

מכינים את מלית חזות העוף- מחממים את השמן בסיר רחב או בווק  , מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים במשך שלוש דקות . מוסיפים את קוביות חזה העוף הפטריות המלח הפפריקה והפלפל ומטגנים תוך הקפצה בכפות עץ  במשך חמש דקות. מוסיפים את הדבש ורוטב הצ'ילי ומבשלים במשך שלוש דקות נוספות.

ממלאים את עלי הטורטייה- מניחים בקצה עלה הטורטייה תלולית ממלית העוף, מגלגלים לגליל הדוק ומדביקים את הקצוות בדבק הקמח.

מברישים  את הטורטיות בשמן זית , בוזקים מעט  תימין . מניחים את הטורטיות  בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

אופים בתנור שחומם ל-  200 מעלות במשך 10-12  דקות עד שהטורטיות מתחילות להשחים. אל תאפו יותר מידי כדי שהטורטיות לא יתייבשו.

מוציאים וחוצים את הטורטייה  בסכין חדה וחלקה .

מגישים חם.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.