מצרכים:
- חבילת פתיתים
- בצל
- 2 כפות רסק עגבניות
- כף פפריקה
- 1 כף אבקת מרק
- מלח, פלפל שחור טחון.
- שמן
אופן ההכנה:
- חותכים לקבויות ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הרסק ואת התבלינים עם חצי כוס מים פושרים ומערבבים עד לרתיחה קלה
- מוסיפים פנימה את הפתיתים ומוסיפים עוד 4-5 כוסות מים רותחים, מוסיפים עוד מעט שמן.
- מבשלים כעשר דקות עד לספיגת הנוזלים, מערבבים תוך כדי כדי למנוע הדבקה.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן