קציצות טונה בציפוי קריספי / אסתי זנו

שיתוף ב email
שיתוף ב print
כמות כ 10-12 קציצות בינוניות
מצרכים:
2 קופסאות קטנות של טונה בשמן- לסנן את השמן לגמריי?.
2 ביצים
שליש כוס קמח?
תבלינים
פירורי לחם
שמן לטיגון.
אופן ההכנה:
שמים בקערה 2 קופסאות טונה, מוסיפים 2 ביצים, כפית שטוחה מלח, מעט פלפל שחור, מעט אבקת שום וקמח ולשים היטב היטב עם הידיים
(מומלץ עם כפפות:)
אפשר להעשיר את הקציצות עם בצל מטוגן/ כוסברה קצוצה/ פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם.
מחממים במחבת שמן חצי עמוק, לוקחים מעט מהעיסה, עושים פיתה וטובלים משני הצדדים בפירורי לחם- בלי ביצה,
הפירורי לחם נדבקים לבד לקציצות.
מומלץ להשתמש בפירורי לחם פנקו- בטעם שום.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה טובה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

5 תגובות

  1. מיונז זה גם ביצים עך שזה לא רלוונטי, מה שכן,אפשר לערבב קמח חומוס עם מעט מים/חלב, זהתחליף נהדר לביצה, מתגבש יופי בטיגון, בהצלמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.