סלט מלהיב שמכינים במהירות הבזק ונשמרת היטב במקרר במשך כשבוע. קבלו את הוויטמינים שלכם
בקערה אחת מרעננת וטעימה!
החומרים:
6 מלפפונים בינוניים
1 בצל סגול בינוני
1 פלפל אדום גדול
1 גזר בינוני
עבור הויניגרט:
1/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חומץ
1/4 כוס מים
3 כפיות מלח מחוקות
הוראות הכנה:
להכנת הסלט, אפשר לפרוס את כל הירקות במעבד מזון אבל אני מעדיפה לחתוך את המלפפונים, לא
קלופים, ביד. זה מעניק לסלט קראנצ'יות מה שאין במלפפונים שפרוסים דק ונהפכים רכים.
ערבבי את כל החומרים לויניגרט בקערה. הוסיפי את הירקות הפרוסים וערבבי בעדינות. שמרי בקירור עד
להגשה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
מדהים!!!
כל מתכון מיוחד!
אגב, מה עם התכנית שלך השנה? בשנה שעברה הייתי בתכנית ונהנתי, חוץ מהספר המדהים שלך שהוא יד ימיני בהכנות לפסח.
מקווה מאד שאת עושה לנו הפתעה השנה עם המשך לתכנית המהממת.
תודה לך מינדי
מצפה לתגובה שלך