מקלות קרקר מלוחים/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

3 כוסות קמח כוסמין לבן

כפית שטוחה מלח

חצי כוס שמן קנולה

3/4 כוס מים חמימים

אופן ההכנה:

בקערה שמים מים ושמן. מוסיפם מלח ובהדרגה את הקמח תוך כדי ערבוב עם כף.

לשים את הבצק ביד עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.

אם הבצק דביק מוסיפים קצת קמח.

מחלקים את הבצק לשני כדורים, מרדדים כל כדור בין שני ניירות אפיה לעלה מלבני דק.

חותכים בעזרת גלגלת משוננת למלבנים.

מעבירים את הבצק החתוך עם נייר האפיה לתבנית התנור המצופה בנייר אפיה נוסף.

אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ-15 דקות ואו עד שהקרקרים זהובים.

בהצלחה!

לירז טרבלסי, מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים לצפייה בסטטוסים/הצטרפות לקבוצה 0584128631

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


2 תגובות

  1. חרות הגב

    לירז המהממת!
    מתכונים מעולים🤩
    כיף לראות כל פעם מתכונים שלך❤️

  2. מתוקית הגב

    אפשר להכין גם מקמח כוסמין מלא??

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן