דג מרוקאי / השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

פילה אמנון ברוטב חריף דרגת קושי קלה, משך הכנה חצי שעה, שש מנות
החומרים:
6 נתחי פילה אמנון או דניס
2 פלפלים חריפים קצוצים
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
3 עגבניות חתוכות לקוביות
6 שיני שום פרוסות
1/4 כוס מיץ לימון טרי
1 כפית מלח
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
6 כפות שמן זית
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס מים


ההכנה:

מחממים את השמן בסיר שטוח ורחב שיכיל את נתחי הדג בשכבה אחת.
מוסיפים את הפלפלים החריפים הקצוצים הפלפלים האדומים הקצוצים ופרוסות השום ומטגנים תוך בחישה במשך חמש דקות. מוסיפים את הפפריקה והכורכום ומטגנים תוך בחישה במשך שלוש דקות. מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים תוך בחישה במשך חמש דקות עד שהעגבניות מתרככות. מוסיפים את המלח והמים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את נתחי הדג כאשר העור כלפי מטה.
מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה ומבשלים במשך 15 דקות.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.