המתכון מתאים ל2-3 מנות, ניתן להכפיל כמויות ולטגן בחלוקה מתאימה.
המצרכים:
- 3 ביצים
- 1 עגבניה גדולה
- 1 בצל בינוני
- 1/2 כוס פטריות חתוכות משימורים
- 1 כף קמח
- תבלינים: מלח, פלפל, חצי כפית פפריקה, כפית שמיר / זעתר / אבקת שום
אופן ההכנה:
- נחתוך את הבצל לפרוסות דקות ונטגן עד להזהבה או שקיפות.
- נוסיף את הפטריות ואת העגבניה (קוביות) ונמשיך לטגן.
- נסדר את הירקות המטוגנים במחבת באופן שווה לכל שטחו
- נערבב את הביצים בקערה עם התבלינים והקמח ונשפוך למחבת מעל הירקות
- נטגן כ-2 דקות ונפוך בזהירות בעזרת צלחת לטיגון מצד שני
- מכבים את האש ומעבירים לצלחת מרכזית, הכי מתאים לאכול עם פיתה טריה או לחם טרי וחומוס בצד!
תגובה אחת
נראה טעים מאד