המצרכים:
- 1 ק"ג בשר בקר טחון / מעורב עם הודו
- 2 בצלים גדולים
- 1 צרור פטרוזיליה
- ביצה
- 1/3 כוס שמן
- תבלינים: כפית פלפל שחור, כפית וחצי מלח, 2 כפות תבלין סטייק, כפית אריסה/סחוג, כף פפריקה.
אופן ההכנה:
- נחתוך את הבצלים לקוביות קטנות בעזרת סכין (כמו לסלט, לא לרסק!)
- נקצוץ את הפיטרוזיליה דק-דק
- נערבב אותם בקערה יחד עם הבשר הטחון, הביצה וכל התבלינים.
- נוסיף שמן ונערבב היטב לעיסה אחידה.
- אם הקציצות מתפרקות אפשר להוסיף חצי כוס פירורי לחם וביצה נוספת.
- נקבב קציצות יפות ונניח על המנגל, נמעך אותן מעט לקציצה דקה יותר כשהן על האש ונצלה כדקה-שתיים מכל כיוון.
- פשוט – תהנו!