שבת

|

י״א באלול ה׳תשפ״ד

|

14/09/2024

לאישה החרדית

|

י״א באלול ה׳תשפ״ד

|

|

14/09/2024

|

שבת

מתכון אסלי: קבב פיקנטי ובשרני על האש (או בתנור)

כולם יכולים להכין: קבב מוצלח הוא אוסף של רכיבים טובים, קערה פשוטה, סכין טובה ובשר טחון משובח
קבב על האש
קבב על האש | קרדיט: shutterstock

המצרכים:

  • 1 ק"ג בשר בקר טחון / מעורב עם הודו
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • ביצה
  • 1/3 כוס שמן
  • תבלינים: כפית פלפל שחור, כפית וחצי מלח, 2 כפות תבלין סטייק, כפית אריסה/סחוג, כף פפריקה.

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הבצלים לקוביות קטנות בעזרת סכין (כמו לסלט, לא לרסק!)
  2. נקצוץ את הפיטרוזיליה דק-דק
  3. נערבב אותם בקערה יחד עם הבשר הטחון, הביצה וכל התבלינים.
  4. נוסיף שמן ונערבב היטב לעיסה אחידה.
  5. אם הקציצות מתפרקות אפשר להוסיף חצי כוס פירורי לחם וביצה נוספת.
  6. נקבב קציצות יפות ונניח על המנגל, נמעך אותן מעט לקציצה דקה יותר כשהן על האש ונצלה כדקה-שתיים מכל כיוון.
  7. פשוט – תהנו!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים