לקובה:
3.5 כוסות סולת
רבע כוס בורגול
מלח
מעט שמן
כוס וחצי מים
ללוש לבצק אחיד (אם זה מרגיש עדיין ייבש אז להוסיף מעט מים)
לעבוד עם ידיים רטובות ולמלא את הקובה
למילוי
חצי קילו בשר
בצל בינוני מגורד
צרור כוסברה קצוצה
מלח
פלפל
מעט כמון
(לטגן את זה במחבת עם מעט שמן-לא חייב)
למרק
לטגן בצל
לחתוך עלי סלרי
2 קישואים חתוכים לקוביות
אחרי טיגון קל יש למלא את הסיר במים ולהביא לרתיחה.
להוסיף תבלינים
פלפל שחור
לסחוט 2 לימונים
כף מלח
כשהמים רותחים יש להוסיף את הקובה ולתת לזה המשך של בישול לפחות עוד 20 דקות .
בהצלחה
תגובה אחת
אחד המאכלים הכי טעימים שקיימים, נוסטלגיה מבית אמא..😍