כל התוכן המעניין לאישה החרדית
שבת
|
י״ב בניסן ה׳תשפ״ד
|
20/04/2024

ארוחת צהריים עם סטארקיסט: מתכון לזיוה מלוואח עם טונה

ימי החורף הקרירים, משאירים אותנו בבית עם רצון לארוחות או נשנושים
טעימים ובריאים. עם המתכון של זיוה מלוואח עם טונה סטארקיסט איכותית
המיוצרת מהנתח הטוב ביותר בטונה – פילה, והעוברת תהליך ייצור קפדני
ודייג בלב האוקיינוס, תוכלו לפנק את בני הבית בגיוון של ארוחה חמה
ומקורית, מזינה וטעימה במיוחד, ולצד ההנאה הקולינרית להכניס גם ערך

תזונתי עשיר. כשרות: בד"ץ עדה החרדית.

מרכיבים :
2 מלוואח
1/2 חבילת טונה מסוננת
50 גרם פרמזן מגורר
הוראות הכנה:
1. מערבבים את הטונה עם הפרמזן
2. מניחים 2 יחידות מלוואח בצורה חופפת, מניחים לאורך שני המלוואח המחוברים טונה עם
פרמזן ומגלגלים לגלילה מהודקת.
3. מניחים על נייר אפייה ומקפלים מעט את שני הצדדים לצורת חצי ירח
4. אופים עד שמשחים, כ- 25 דקות ב- 180 מעלות
5. מגישים

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני 2 ימים

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני 2 ימים

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני 2 ימים

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 3 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 3 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 3 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 4 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 4 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 4 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 4 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 4 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 5 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 5 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 5 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 5 ימים

|

0

עכשיו כשקצת פחות חם | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 5 ימים

|

0