השפית יפית שנבי מגישה: קציצות טונה פיקנטיות

שיתוף ב email
שיתוף ב print
1 ק"ג טונה לבנה.
1 בצל לבן.
1 עגבניה.
1פלפל חריף ירוק
צרור כוסברה.
2 גמבות.
2 ביצים.
1 כוס פירורי לחם.
מלח, פלפל שחור, כמון ופפריקה מתוקה.
לרוטב:
6 עגבניות.
ראש שום.
1 כוס מים.
1 גמבה
אופן הכנה:

להכניס למעבד מזון את כל הירקות והירק.
מעבדים למחית מפוררת דקה.
מכניסים לקערה.
מוסיפים את הטונה, פירורי הלחם והביצים.
מתבלים.
יוצרים כדורים מכמות של כף.
מכינים את הרוטב:
טוחנים את כל הירקות במעבד מזון.
מכניסים לסיר עם שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
מכניסים את כדורי הטונה לתוך הרוטב.
מבשלים 10 דקות על אש גבוהה.
מנמיכים על אש בינונית לעוד 20 דקות.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.