1/2 ק"ג בשר בקר טחון.
1 ביצה.
1 בצל קטן.
2שיני שום כתושות.
1/2 צרור פטרוזיליה.
2 גבעולי סלרי.
3 כפות אגוזי מלך קצוצים/טחונים.
1/2 כוס קוואקר דק.
מלח, פלפל שחור.
1/2 כפית כמון שטוחה.
1/4 כפית בהרט.
שמן לטיגון רדוד.
אופן הכנה:
לתוך קערה מכניסים את הבשר הטחון.
את הבצל לגרד בפומפיה לתוך הקערהץ
קוצצים דק דק את הסלרי והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
מכניסים את שאר החומרים לקערה ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת
(גובה של סנטימטר.)
יוצרים עיגולים בכמות של כף ומשטחים קצת.
מטגנים את הקציצות בשמן משני הכיוונים.
תגובה אחת
וואו! זה ממש קל וטעים!!