יום ראשון

|

ה׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

08/09/2024

לאישה החרדית

|

ה׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

|

08/09/2024

|

יום ראשון

השפית יפית שנבי מגישה: קציצות בקר, מתכון ביתי וקליל

1/2 ק"ג בשר בקר טחון.
1 ביצה.
1 בצל קטן.
2שיני שום כתושות.
1/2 צרור פטרוזיליה.
2 גבעולי סלרי.
3 כפות אגוזי מלך קצוצים/טחונים.
1/2 כוס קוואקר דק.
מלח, פלפל שחור.
1/2 כפית כמון שטוחה.
1/4 כפית בהרט.
שמן לטיגון רדוד.
אופן הכנה:
לתוך קערה מכניסים את הבשר הטחון.
את הבצל לגרד בפומפיה לתוך הקערהץ
קוצצים דק דק את הסלרי והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
מכניסים את שאר החומרים לקערה ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת
(גובה של סנטימטר.)
יוצרים עיגולים בכמות של כף ומשטחים קצת.
מטגנים את הקציצות בשמן משני הכיוונים.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים